Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België|info@goedkoopsteproteinedieet.nl
HOME | Desserts

Desserts geschikt voor elk eiwitdieet vanaf fase 1

Eiwitrijke – Proteïnerijke desserts in verschillende smaken. Lekker voor bij de lunch of na het diner natuurlijk ook geschikt als tussendoortje.

 • Aardbei shake
  Een heerlijke luchtige shake met een vleugje aardbeien, ook lekker als dessert. Even laten koelen in diepvrieser en je hebt een verfrissende lekkere shake. Kan ook als lunch of 's-avonds als tussendoortje. Handig om mee te nemen voor tijdens het sporten. Past in ieder eiwitdieet - proteïnedieet vanaf fase 1.  
 • Bosvruchten yoghurt
  Houdt je van yoghurt of kwark in de ochtend? Dan is dit een lekker fris ontbijt voor jou! Kan ook als lunch of 's-avonds als tussendoortje. Handig om mee te nemen voor tijdens het sporten. Past in ieder eiwitdieet - proteïnedieet vanaf fase 1.  
 • caramel pudding

  Caramel pudding

  1.50
  Een lekker zoete pudding. Kan als ontbijt maar zeker ook als lunch- of diner dessert gegeten worden. Pas in ieder eiwitdieet - proteïnedieet vanaf fase 1.  
 • chocolade cake
  Als extra bij de koffie. Zo lekker dat het zonde is om deze alleen op zon- en feestdagen te eten. Kan ook als lunch of 's-avonds als tussendoortje. Handig om mee te nemen voor tijdens het sporten. Past in ieder eiwitdieet - proteïnedieet vanaf fase 1.  
 • chocolade dessert

  Chocolade dessert

  1.50
  Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Lekker om de dag mee te beginnen, maar ook om de lunch of het diner af te sluiten. ''
 • Chocolade drank, voordeel pot
  Nu ook chocolade drank in een handige voordeelpot, 15 porties. Deze drank smaakt altijd. Kan zowel koud als warm gedronken worden. Ook lekker aan te maken met koffie. Past in ieder eiwitdieet - proteïnedieet, vanaf fase 1.  
 • Chocolade mousse dessert

  Chocolade mousse

  1.50
  De chocoladefreak kan zich hierbij uitleven! Een genot voor iedereen.  Kan ook als lunch of 's-avonds als tussendoortje. Handig om mee te nemen voor tijdens het sporten. Past in ieder eiwitdieet - proteïnedieet vanaf fase 1.  
 • chocolade peer dessert

  Chocolade peer dessert

  1.50
  Een super heerlijk dessert. Fris en fruitig. Voor de echte zoetekauw een genot. Ook prima als ontbijtje. Kan ook als lunch of 's-avonds als tussendoortje. Handig om mee te nemen voor tijdens het sporten. Past in ieder eiwitdieet - proteïnedieet vanaf fase 1.
 • Chocolade pudding. 4 stuks. Kant en klaar product.
  Lekkere chocoladepudding in handige kant en klaar verpakking. Makkelijk mee te nemen. Kan ook als lunch of 's-avonds als tussendoortje. Past in ieder eiwitdieet - proteïnedieet vanaf fase 1.
 • kwark abrikoos

  Kwark abrikoos

  1.50
  Een frisse kwark met stukjes abrikoos. Nog lekkerder te maken met een druppeltje zoetstof. Kan ook als lunch of 's-avonds als tussendoortje. Handig om mee te nemen voor tijdens het sporten. Past in ieder eiwitdieet - proteïnedieet vanaf fase 1.  
 • rijstpudding

  Rijstpudding

  1.50
  Mmmmmm.....Lekker als ontbijt of als toetje. Kan zowel warm als koud gegeten worden. Nog lekkerder te maken met een beetje kaneel....Kan ook als lunch of 's-avonds als tussendoortje. Handig om mee te nemen voor tijdens het sporten. Past in ieder eiwitdieet - proteïnedieet vanaf fase 1. ''
 • stracciatella dessert

  Stracciatella dessert

  1.50
  Ontbijt, lunch of diner met dit lekkere gerecht. Bevat stukjes échte chocolade. Genieten voor de liefhebber. Kan ook als lunch of 's-avonds als tussendoortje. Handig om mee te nemen voor tijdens het sporten. Past in ieder eiwitdieet - proteïnedieet vanaf fase 1.
 • tiramisu dessert

  Tiramisu dessert

  1.50
  Te eten als dessert of te drinken als shake. Voor iedereen die van zoet en chocolade houdt mag deze smaak niet ontbreken in de bestelling. Kan ook als lunch of 's-avonds als tussendoortje. Handig om mee te nemen voor tijdens het sporten. Past in ieder eiwitdieet - proteïnedieet vanaf fase 1.
 • Vanille crisp pudding. € 1,40 per zalkje
  Een heerlijke vanille variant met crispkorrels.  Kan ook als lunch of 's-avonds als tussendoortje. Handig om mee te nemen voor tijdens het sporten. Past in ieder eiwitdieet - proteïnedieet vanaf fase 1.  
 • vanille dessert
  Als ontbijt, maar ook tijdens de luch of na het diner erg lekker. Met wat extra water ook een heerlijke vanille shake. Kan ook als lunch of 's-avonds als tussendoortje. Handig om mee te nemen voor tijdens het sporten. Past in ieder eiwitdieet - proteïnedieet vanaf fase 1.  
 • Vanille drank
  Nu ook Vanille drank in een handige voordeelpot, 16 porties. Deze drank smaakt altijd. Kan zowel koud als warm gedronken worden. Past in ieder eiwitdieet - proteïnedieet, vanaf fase 1.  
 • vanille pudding
  Lekkere vanille pudding in handige kant en klaar verpakking. Kan ook als lunch of 's-avonds als tussendoortje. Handig om mee te nemen voor tijdens het sporten. Past in ieder eiwitdieet - proteïnedieet vanaf fase 1.  
 • Sold Out
  Out of stock
  vruchtencake
  Een tractatie voor iedereen. Lekker bij de koffie of 's-avond bij de buis. Om jezelf lekker te verwennen. Kan ook als lunch of 's-avonds als tussendoortje. Handig om mee te nemen voor tijdens het sporten. Past in ieder eiwitdieet - proteïnedieet vanaf fase 1.