Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België|info@goedkoopsteproteinedieet.nl

BEREIDINGSWIJZE

HOME | PROTEÏNEDIEET | BEREIDINGSWIJZE
BEREIDINGSWIJZE 2017-05-03T14:28:49+02:00

Hoe bereid je proteïnedieet producten?

Liever de bereidingswijze in PDF printversie? Klik HIER om het bestand te openen.

Bereiding in een shaker heeft de voorkeur. Geen shaker? Bereid je eiwitdieet – proteïnedieet product in een hoge smalle kom, mix met een garde,  tot alle poeder is opgelost.

Algemene bereiding van KOUDE producten:  aanmaken met de opgegeven hoeveelheid KOUD water (shakes, pudding, desserts etc.). Goed shaken. Paar minuten laat staan voor het beste resultaat. Bij heel warm weer 20 ml water minder toevoegen en deze vervangen door 2 ijsklontjes. Goed shaken en genieten maar!

Bereiding WARME eiwitdieet producten: Zakje aanmaken met de opgegeven hoeveelheid KOUD water, goed shaken. Daarna verwarmen in koekenpan of in magnetron (deksel verwijderen van shaker! ) Magnetron 800w circa 1 min. Paar minuten laten afkoelen en direct nuttigen. Gehaktballetjes, kip-nuggets en omeletten kunnen klaargemaakt worden en in een afgesloten trommel worden bewaard en de volgende dag worden gegeten.

Voeg 100 ml. (warm) water toe aan één zakje aardappelpuree (32 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.
Voeg 150 ml. water toe aan één zakje aardbei dessert (28 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Laten afkoelen gedurende enkele minuten. 
De inhoud van het zakje aardbei shake/pudding in een kom/shaker doen. Voor een PUDDING: langzaam 150 ml koud water toevoegen onder voortdurend roeren met een klopper of vork tot alles goed is opgelost. Enkele minuten in de koelkast plaatsen om het voldende te laten indikken. Voor een MILK-SHAKE: de shaker vullen met de inhoud van een zakje, 220 ml koud water toevoegen en mixen. Consumeer binnen 10 minuten. 
Voeg 75ml. water toe aan een zakje aardbeien ijs (40 gram) goed mixen tot een romig geheel. Zet het ijs in een schaaltje/bakje nog 4 uur in de vriezer. Circa 15 minuten voor gebruik uit de vriezer halen.
Voeg 230 ml. koud water toe aan een zakje ananas-sinaasappel drank (24 gram). Goed mixen tot alle poeder is opgelost. Laat het kort staan. Het schuim zal na 5 minuten geheel verdwijnen. Drink het koud evt. met toevoeging van ijsklontjes.
Voeg 200 ml.  warm water toe aan één zakje aspergesoep (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. 
De inhoud van het zakje bananenshake/pudding (24 gram) in een kom/shaker doen. Voor een PUDDING: langzaam 115 ml. koud water toevoegen onder voortdurend roeren met een klopper of vork tot  alles goed is opgelost. Gedurende 15 tot 30 min in de koelkast plaatsen om het voldoende te laten dikken. Voor een SHAKE: de shaker vullen met de inhoud van een zakje, 220 ml. koud water toevoegen en mixen. Consumeer binnen 10 minuten.
Voeg 170-200 ml. water toe aan één zakje bosvruchtenyoghurt (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in water.
Voeg 40 ml. koud water toe aan één zakje brood (25 gram), kneed het deeg, vorm een bal en bak dit gedurende 20-15 minuten op bakpapier in een voorverwarmde oven (200 C°).
Voeg 170 ml. (warm) water toe aan één zakje cappuccino (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.
Voeg 170 ml. (warm) water toe aan twee schepjes cappuccino (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.
Voeg 150 m.l water toe aan één zakje caramelpudding (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Laat enkele minuten staan.
Voeg 30 ml. kokend water toe aan één zakje carbonarasaus (4 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.
Voeg 200 ml. warm water toe aan één zakje champignonsoep (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.
Voeg 170 ml. kokend water toe aan één zakje chili con carne (33,5 gram) en mix tot alles goed is opgelost in het water. Plaats 1 minuut in de magnetron, en laat vervolgens 3-5 minuten afkoelen.
Voeg 75 ml. water toe aan één zakje chocolade cake (32 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Schenk in een siliconen bakvorm of maak de zijkanten van de shaker schoon en plaats 1,5 minuut in de magnetron (800W).
Voeg 150 ml. water toe aan één zakje chocolade dessert (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Laten afkoelen gedurende enkele minuten.
Voeg 160ml. (warm) water toe aan één zakje chocolade drank (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.
Voeg 160ml. water toe aan twee schepjes chocolade drank (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.
Voeg 75ml. water toe aan een zakje chocolade ijs, goed mixen tot een romig geheel. Zet het ijs in een schaaltje/bakje nog 4 uur n de vriezer. Circa 15 minuten voor gebruik uit de vriezer halen.
Voeg 75 ml. water toe aan één zakje chocolade mousse (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water en er een licht gekleurde mousse ontstaan is. Voor serveren 15 minuten koelen.
Voeg 150 ml.  (warm) water toe aan één zakje chocolade peer dessert (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.
Inhoud van een zakje chocolade spread (4 gram) vermengen met 15-20ml. water.
Vul een kom met 150 ml. magere melk en voeg de cornflakes toe. Cornflakes kunnen ook gegeten worden zonder melk.
Voeg bij 50 ml. kokend water een zakje couscous (25 gram) en roer het geheel goed door elkaar. Enkele minuten laten staan. Neem de couscous uit de pan, serveer warm.
Voeg 15 ml. koud water toe aan één zakje frambozen gelei (4 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Laat 10 minuten staan.
Voeg 40 ml koud water toe en meng tot een deeg, maak met een lepel kleine bolletjes. Verhit in een koekenpan met antiaanbaklaag twee eetlepels olijfolie. Bak de balletjes op laag vuur, regelmatig keren in circa 5-6 minuten tot ze gaar zijn.
Voeg 200 ml. warm water toe aan één zakje groentesoep (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.
Voeg 100 ml. koud water toe aan één zakje havermout (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Eventueel naar eigen smaak meer of minder water toevoegen.
Prik een paar gaatjes in de folie, plaats het bakje in het midden van de magnetron op 800 wat, 90 seconden. Halverwege het bakje voorzichtig schudden zodat de warmte wordt verdeeld. Verwijder de folie en laat de maaltijd nog 30 seconden rusten.
Voeg 200 ml. warm water toe aan één zakje kipkerrie soep (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.
Voeg 40ml. water toe aan één zakje kip nuggets (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Vorm nuggets van het deeg, op het bakpapier plaatsen, 15 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 200°C.
Voeg 180 ml. warm water toe aan één zakje kippensoep met croutons (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.
Voeg 150 ml. water toe aan één zakje kwark abrikoos (28 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.
Voeg 170-200 ml. warm water toe aan één zakje Marokkaanse soep (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.
Voeg 150 ml magere melk toe aan één zakje muesli chocolade.
Voeg 120 ml. water toe aan één zakje omelet (25 gram ) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Bak op laag vuur in een pan met anti-aanbaklaag (omelet kan op traditionele wijze bereid worden of als roerei).
Voeg 70 ml. koud water toe aan één zakje pannenkoek (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Op laag vuur beide zijden bakken in een pan met anti-aanbaklaag.
Voeg 100 ml. koud water toe aan één zakje pannenkoek (25/31 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Op laag vuur beide zijden bakken in een pan met anti-aanbaklaag.
Voeg 170 ml. kokend water toe aan één zakje pasta (44 gram) en mix tot alles goed is opgelost in het water. Plaats 1 minuut in de magnetron, en laat vervolgens 3-5 minuten afkoelen.
Voeg 200 ml. water toe aan één zakje perzik mango drank (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.
Deeg: voeg 50 ml. water toe aan één zakje pizza deeg (30 gram) en kneed het deeg met de handen. Vorm een pizzabodem van 15-20 cm. Op bakpapier plaatsen, topping aanbrengen, 15 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 200°C. Topping: voeg 40 ml. water toe aan één zakje topping (5 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Laat enkele minuten staan, vervolgens aanbrengen op pizzabodem.
Kook de rijst in het zakje 10-12 minuten.
Voeg 100 ml. warm water toe aan één zakje rijstpudding (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Eén minuut in de magnetron, laten afkoelen gedurende 15 minuten.
Voeg 230 ml. koud water toe aan één zakje rode vruchten drank (24 gram). Goed mixen tot alle poeder is opgelost. Laat het een kort ogenblik staan. Het schuim zal na 5 minuten geheel verdwenen zijn. Drink het koud evt. ijsklontjes toevoegen
Voeg 200 ml. water toe aan één zakje  sinaasappelsap (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.
Voeg 230 ml. koud water toe aan één zakje smoothie. Goed mixen tot alle poeder is opgelost. Laat het een kort ogenblik staan. Het schuim zal na 5 minuten geheel verdwijnen. Drink het koud evt. met toevoeging van ijsklontjes.
Voeg 140ml. water toe aan een zakje poeder straciatella dessert (25 gram), goed roeren en indien gewenst 15 minuten koelen in ijskast.
Pasta onderdompelen in kokend water, zout toevoegen, 5-6 minuten laten koken.
Voeg 200 ml. warm water toe aan één zakje Thaise soep (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.
Voeg 130 ml. koud water toe aan één zakje tiramisu (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Laat 10 minuten staan.
Voeg 30 ml. (warm) water toe aan één zakje tomatensaus (4 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Laat enkele minuten staan voor gebruik.
Voeg 200 ml. warm water toe aan één zakje tomaten soep (26 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost. Verwarm 1 minuut in de magnetron 800 watt of in een steelpannetje onder voortdurend roeren.
Voeg 150 ml. water toe aan één zakje vanille dessert (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Laten afkoelen gedurende enkele minuten.
Voeg 75ml. water toe aan een zakje vanille ijs (40 gram). Goed mixen tot een romig geheel. Zet het ijs in een schaaltje/bakje nog 4 uur n de vriezer. Circa 15 minuten voor gebruik uit de vriezer halen.
Voeg 200 ml. warm water toe aan één zakje vissoep (26 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost. Verwarmen 1 minuut in magnetron 800 watt of in een steelpannetje onder voortdurend roeren.
Voeg 40 ml koud water toe en meng tot een deeg, maak met een lepel een langwerpig bolletje. Verhit in een koekenpan met antiaanbaklaag twee eetlepels olijfolie. Bak de sticks op laag vuur, regelmatig keren in circa 5-6 minuten tot ze gaar zijn.
Voeg 75 ml. warm water toe aan één zakje vruchten cake (32 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Schenk in een siliconen bakvorm of maak de zijkanten van de shaker schoon, en plaats 1,5 minuut in de magnetron (800W).
Voeg het poeder toe aan 200 ml warm of koud water,  goed mengen, in een shaker geeft het beste resultaat.